Realme Dynamic Island Özelliğinin Detayları Ortaya Çıktı

Apple, Eylül ayında iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max için Dynamic Island özelliğini tanıtmıştı. Bugün ise Android tarafındaki ilk karşı hamle Realme’den geldi. Şirket içi belgelerden sızan bazı görüntüler sayesinde Dynamic Island özelliğinin Android ...

Apple, Eylül ayında iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max için Dynamic Island özelliğini tanıtmıştı. Bugün ise Android tarafındaki ilk karşı hamle Realme’den geldi. Şirket içi belgelerden sızan bazı görüntüler sayesinde Dynamic Island özelliğinin Android tarafındaki görünümünden fikir sahibi olabiliyoruz.


Dynamic Island özelliğine sahip olacak ilk Android telefon MWC etkinliğinde piyasaya sürülecek. Söz konusu cihaz giriş seviyesi C serisinden olabilir. Zira Realme CEO’su Madhav Sheth, daha önce böyle bir telefona böyle bir kamera kesimi ekleneceğini ima etmişti.

https://www.technopat.net/wp-content/uploads/2023/02/Realme-Dinamik-Ada.mp4

Realme’nin Dynamic Island teknolojisi Apple’a göre daha geniş bir tasarıma sahip ve işlevleri çok benzer. Üçüncü parti uygulamaların ada üzerinden kontrol edilip edilemeyeceği hala belirsiz. Peki siz Realme’nin Dynamic Island teknolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlk yorum yazan siz olun

Bilim-teknoloji Haberleri