Starfield PC Sürümü Torrent Sitelerine Sızdırıldı

Uzay tabanlı rol yapma oyunu Starfield‘ın Erken Erişim sürümü bazı oyuncular tarafından oynanabilir durumda. Öte yandan bir hacker grubu Steam’deki Starfield sürümünü Torrent sitelerine çoktan sızdırmış durumda. Reddit’teki bu gönderiye göre Rune ...

Uzay tabanlı rol yapma oyunu Starfield‘ın Erken Erişim sürümü bazı oyuncular tarafından oynanabilir durumda. Öte yandan bir hacker grubu Steam’deki Starfield sürümünü Torrent sitelerine çoktan sızdırmış durumda.

Reddit’teki bu gönderiye göre Rune adlı bir grup, Starfield’ı kırdığını iddia ediyor. Torrent ve korsan siteleri, oyunu artık 116,62 GB’lık pakette ücretsiz olarak indirme olanağı sunuyor. Gönderi, bu korsanlar için oyunun .exe dosyasını bilgisayarlarının güvenlik duvarında engellemeleri gerektiğini, böylece oyunun çevrimiçi bağlanmayı denemeyeceğini belirten birkaç not eklemiş.

Geliştirici Bethesda Game Studios’un en yeni açık dünya rol yapma oyunu şüphesiz diğerlerinin yanı sıra Elder Scrolls oyun serisi ve Fallout 4’ün arkasındaki ekibin bugüne kadarki en iddialı projesi. Aynı zamanda Bethesda’nın ana şirketi Microsoft’un son birkaç yıldır çıkardığı en büyük birinci parti oyunu durumunda. Starfield’ın korsan bir versiyonunun ilk çıkışından bu kadar kısa sürede satış kaybetme ihtimali, muhtemelen Bethesda veya Microsoft’u oldukça kızdıracak.

Oyun, standart sürümün ön siparişini verenler için 5 Eylül’de başlayacak. Bethesda, Starfield için en az bir hikaye tabanlı genişletme paketi yayınlayacak ve gelecekte resmi mod desteğinin de ekleneceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun

Bilim-teknoloji Haberleri