Yenişehir Belediyesi 22. Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması başvuruları başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması başvuruları devam ediyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması başvuruları devam ediyor. Türkiye’nin en prestijli çocuk resim yarışmaları arasında gösterilen Yenişehir Belediyesi 22. Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması bu yıl da çocukların sanatsal gelişimlerine destek verecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, çocukları yarışmaya katılmaya davet ederek, bu tür sanatsal etkinliklerin, çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmenin yanı sıra onları sanatla buluşturduğunu vurguladı.

Mersin Yenişehir Belediyesi, dünyaca ünlü Mersinli ressam Ahmet Yeşil’in adını taşıyan ve Yeşil’in de jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmanın ana destekçisi olarak bu yıl da minik ressamları buluşturacak. 6-8, 9-11 ve 12-15 yaş kategorilerinde 2 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak resim yarışması için son başvuru tarihi 28 Ekim Pazartesi günü. Yarışmada çocukların kullanacağı tüm malzemeler Yenişehir Belediyesi tarafından temin edilecek. Sanat ve yaratıcılığı bir araya getiren bu anlamlı yarışma, Mersinli çocukların yeteneklerini sergileyebilmesine fırsat sunuyor.Yarışmaya, Yenişehir Halk Masası veya https://www.yenisehir.bel.tr/tr/ahmet-yesil-basvuru adresinden başvuru yapılabilecek. Yarışmada her kategoride dereceye giren ilk üç kişiye bisiklet ödülü verilecek. Yarışmanın jüri üyeleri ise şu şekilde: Ahmet Yeşil, Veli Mert, Aynur Sakuçoğlu, İbrahim Tokaslan ve Taner Tunga. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yazan siz olun

Kültür-sanat Haberleri