İbrahim Hacıosmanoğlu: Maç bittikten sonra hepimiz ortağız

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüp başkanlarıyla Riva'da bir araya geldi. Başkan Hacıosmanoğlu görüşme sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile birlikte yaptığı toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
"ÖNEMLİ SORUNLAR VAR"
Türk futbolundaki problemleri birlikte çözebileceklerinin mesajını veren Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunun sorunlarını konuştuk. Futbolun marka değerini layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Değerli başkanlarımız bu bilinci bizden daha çok taşıyor. Anadolu takımlarımız bizim için önemli. Dar bir kapsamda yaptığımız bu toplantıya bundan sonra Anadolu kulüplerini de dahil edeceğiz. Türk futbolunun önemli sorunları var. İstişare halinde aşabiliriz. Marka değerimizi layık olduğu yere taşımak Hepimizin sorumluluğu. Dolayısıyla futbolda kardeşlik iklimini daha da ileri taşımak hepimizin asli görevidir." ifadelerini kullandı.
"HAFTA SONU RAKİBİZ..."
Maçlar bittikten sonra ortak haline geldiklerini söyleyen federasyon başkanı, "Hafta sonu rakip olacağız, maç bittikten sonra hepimiz bir ortağız. Bu marka değerini koruyup hem gençlere örnek olacak şekilde hem de layık olduğu maddi manevi yere taşımak için değerli başkanlarımız ve güzide Anadolu kulübü başkanları ile el ele verip ulaşabileceğimiz bir sonuç bu." sözlerini sarf etti.

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri